Att spara är att bli rik!

Att bli rik är att kunna konsten att spara sade min farmor! Nu när det har gått mer än trettio år efter att hon gick bort så kan jag lätt konstatera att hon hade rätt! Det är kanske självklart för många av er att man gör på detta vis för att ha som det räcker men jag kan garantera att så var det inte fallet för mig på de gamla goda tiderna! Jag började jobba och tjäna pengar på 80-talet då det var ganska lätt och få tag på jobb och skaffa nästan allt man ville väldigt lätt! Nu för tiden har nästan alla problem med att kunna spara då inkomsterna inte kan täcka utgifterna får många! Detta gör det ännu viktigare att lära sig hur man sparar! Med anledning av detta så tänkte jag föreslå att alla som har erfarenhet av detta eller besitter med tillräckliga kunskaper inom detta område skriver och tipsar oss andra, hur man ska gå tillväga för att inte hamna i trubbel och samtidigt kunna spara! Detta förståss om ni är villiga att dela med er! Tack! 😉