Sundbyberg

På uppdrag från chefen

Som en liten julklapp från min chef fick jag, lite så där lagom inför jul och ledighet, i uppdrag att hitta nytt kontor till oss. Hon tycker att vi suttit tillräckligt länge på det vi har nu eftersom vi vuxit oss rätt stora det senaste året. Konstigt egentligen med tanke på corona men för oss har det inneburit mer arbete, så man får vara glad för det lilla i en så dålig situation som vi alla sitter i just nu.

Så nu undrar jag om det är någon som har något tips på lediga lokaler Sundbyberg? Vi vill helst sitta kvar här i området. Alla har vant sig och vi vet liksom väldigt bekvämt hur vi tar oss till och från jobbet på smidigast sätt, både med bil, kommunaltrafik och om man vill cykla eller gå. Vi känner till närområdet bra så vi har våra favoritrestauranger och mataffärer och gym som vi alltid går till. Kontoret behöver vara på minst 150 kvm och ha åtminstone två toaletter. Vi kan egentligen tänka oss både eget kontor och co-working space men om det är delat så behöver vi ha så vi kan stänga om oss, både för vår skull och för de andra hyresgästerna. Vi kan bli rätt högljudda ibland så vi vill inte behöva känna att vi stör någon när vi bollar idéer och så vidare.

Vissa av oss gillar att laga egen mat på kontoret också så om det finns spis och ugn så är det ett stort plus. Nybyggt eller inte spelar oss inte så stor roll, det viktigaste är läget och känslan i kontoret. Vi vill att det ska kännas fräscht så klart och ha en ”skön” vibe. Lite att man ska känna att man kommit hem när man kommer dit, både vi och våra kunder.

Sumpan är helt klart vårt förstahandsval, men om vi inte hittar någon lokal här så är vi så klart också intresserade av lediga lokaler Solna. Det är ändå lite i samma trakt och vi känner till området kring Solna rätt bra också. Enda nackdelen för mig är att jag bor i Solna så jag kommer inte komma bort så mycket som jag skulle vilja utan mest röra mig mellan kontoret och min lägenhet. Nu lämnar jag i och för sig inte lägenheten mer än jag måste ändå på grund av rådande omständigheter, men när det väl är dags för alla att samlas på kontoret igen så skulle det vara skönt med lite platsomväxling.

Fler saker som är viktiga för oss:

1. Parkering i garage i samma hus eller väldigt nära kontoret. Vi vill inte behöva åka runt och leta parkeringsplats halva dagen.
2. Nära till kommunikationer så de som saknar bil snabbt kan ta sig från punkt A till punkt B. Vi vill inte lägga mycket tid på resande till och från jobbet och möten.
3. Härliga grannar. Ibland vill vi ha kontorsfest. Vi vill inte behöva avbryta den vid 22.00 för att grannarna störs. Så lämpligtvis inte ett kontor i ett bostadshus skulle jag säga.