De smarta ringer gratis!

 

Jag hade gått och trott att jag hade tecknat det bästa telefonabonnemanget någonsin och därför var jag mycket stolt över det också! Jag betalade bara en viss summa och kunde ringa, smsa, surfa och lite annat som ingick i priset! Man kan tycka att bättre än det här finns inte och att de som inte hann anteckna ett abonnemang som detta har varit för slöa!  Föga viste jag att jag egentligen hade blivit grund lurad och att jag inte var den smartaste av alla! Men jag kanske viste någonstans i mitt huvud att jag har blir influerad till att begå sådana misstag genom all reklam de matar oss med hela tiden! Hur som helst, efter att ha träffat en polare som under hela mitt liv hade jag gått och trott att det var en medelmåttlig människa och att han till och med var lite blåögd i sitt sätt att vara, kunde jag konstatera att han kunde ringa nästan gratis, och även använda sig av andra tjänster som jag använde mig av också nästan gratis! Det hela handlade om att vara lite mer uppmärksam och försöka hänga med utvecklingen! Till exempel genom att surfa på nätet för att se vad andra lite smartare människor gör för att dra ner på kostnaderna! I det här fallet så gällde det ett företag som kan tillgodose alla dem behov vi har vad gäller telefoni och liknande på ett smart sätt! Och nästan gratis! Det handlar om tele4u! Ett telebolag som namnet indikerar är gjort för mig och dig, alltså tele4u! Genom tele4u kan man skaffa sig abonnemang som är helt unika inom modern telefoni! Jag vet att många av er redan har hört talas om dem, men har man inte gått in på deras hemsida tele4u.se så kan man inte få en riktig bra bild på vad de egentligen erbjuder! Så gör som jag säger och besök tele4u på deras hemsida så för du skaffa dig en korrekt bild av ett riktigt telebolag! Tele4u är framtiden! Det lovar jag! De riktig smarta ringer gratis! 😉