Investera i en kvalitetsflagga och spara pengar

Har du ett företag som använder sig av företagsflaggor, reklamflaggor, banderoller, beachflaggor och vepor för att marknadsföra ditt företag och/eller dina produkter?

Då vet du att det ofta kan svida i kassan när dessa viktiga reklampelare slits ut och behöver bytas.

 

Billiga reklamflaggor är inte alltid det mest kostnadseffektiva

Ibland kan det kännas som ett snabbt, enkelt och klokt beslut att alltid köpa de flaggor och vepor som är billigast. Men detta är ofta på lång sikt en olönsam historia!

Det gäller att tänka om och se din investering på lång sikt.  Om du ser över hur den totala kostnaden för din marknadsföring med hjälp av företagsflaggor reklamflaggor ser ut över flera års sikt så kommer du snabbt inse att det lönar sig att handla reklamflaggor med mera av högre kvalitet.

 

Om du väljer att köpa dina reklamflaggor av en högre kvalitet så kommer dessa klara av tidens vind, snö, solljus och regn på ett mycket bättre sätt jämfört med de billigare alternativen. Din logotype kommer inte bli solblekt eller din flagga kommer inte få de fula trådarna som kan uppkomma efter ett antal års användning.

 

Dessutom så kommer du spara indirekta kostnader såsom tid för att handla upp företagsflaggorna, tid för att demontera och montera de nya flaggorna och reklamskyltarna med mera.

 

Några saker du bör titta extra noga på när du väljer leverantör är vilket grundmaterial de använder när de tillverkar dina reklamflaggor. Andra saker är att säkerställa att de använder en modern, miljövänlig (här har du ett alternativ https://www.branschkoll.se/miljovanliga-trycktjansten-green-print%E2%84%A2-tillganglig-for-svenska-foretag/page/1574/) och hållbar metod för själva trycket.

Helt enkelt se till att din viktiga marknadsföring i form av flaggor, vepor, beachflaggor med mera håller hög hållbarhet och har slittåligt material. Det kommer ge dig högt reklamvärde till lägst kostnad över tiden.

 

Lycka till med din traditionella och viktiga marknadsföring i form av flaggor, banderoller och vepor.