Digitala verktyg för din ekonomi

När det kommer till digitala verktyg tänker vi ofta på verktyg som photoshop, moviemaker eller andra digitala verktyg men vet du vilket verktyg som är det absolut mest använda? Förutom själva datorn och ordbehandlar som gör det möjligt att ens skriva det här och publicera online så är Bank-id ett av det absolut vanligaste verktygen vi använder idag. Att ha ett bank-id gör det möjligt att signera digitalt.

Signera snabbt och säkert

Du kan signera en låneansökan online när som helst på dygnet och detta i sin tur har lett till att långivare anpassat sina tjänster och idag är det inte alls omöjligt att ansöka om lån och signera ansökan och få lånet utbetalt dygnet runt. Du signerar din deklaration digitalt och dygnet runt. Du kan betala dina räkningar dygnet runt. Du kan skicka pengar till vänner på andra sidan jordklotet dygnet runt.

 

Du är helt enkelt inte längre tvungen att anpassa dig till det sedvanliga arbetstiderna och kan idag ansöka om lån med utbetalning dygnet runt.

Det här skapar möjligheter mellan konsument och näringsidkare som tidigare inte varit möjligt. Allt detta tack vare ett av våra digitala verktyg.