Bella Nilsson och det unika företaget Think Pink

En av Sveriges numera hetaste röster och namn kallas Bella Nilsson. Den starka entreprenörskvinnan är inte en nykomling på den svenska marknaden men sannerligen höra man hennes röst starkare nu än någonsin tidigare. Bella Nilsson är ett starkt namn och en stark individ som inte bara inspirerar många människor i Sverige utan även är en driven företagare. Från och med ett par veckor sedan hörs Bella Nilssons röst även på hennes nystartade blogg thinkpinkbella.se. 

 

Bella Nilsson och en tuff barndom

Den kära entreprenören Bella Nilsson är en stark röst, mycket tack vare att hon är en oerhört stark och driven affärskvinna, och kanske är hennes enorma styrka tack vare just hennes tuffa och jobbiga barndom. Det är fullständigt omöjligt att inte präglas av ens barndom, men har man varit med om en i synnerhet tuff barndom så blir man i synnerhet otroligt formad av det – positivt som negativt. Under sina tuffa år som barn och ung tjej i iran, med en far som aldrig hyste någon respekt för kvinnor och tjejer, så lärde sig Bella Nilsson ett och annat. Till sitt liv idag så har Bella Nilsson tagit med sig en enorm tacksamhet för det liv hon idag kan leva, och inte minst som hon själv skapat åt sig i Sverige.

 

Think Pink och rosa byggsäckar 

Bella Nilsson driver det unika och framträdande företaget Think Pink! Om ni ännu inte känner till Bella Nilsson så känner ni åtminstone säkerligen till företaget Think Pink, inte minst så lär nästintill alla av er ha snubblat över minst en av karaktäristiska rosa byggsäckarna som Think Pink är så kända för. Inte bara är byggsäckarna väldigt praktiska utan de är även en snygg variant av Byggsäck, betydligt härligare i färg än konkurrenten Bigbag. För den som inte får nog av Bella Nilssons och Think Pinks vackra och härliga rosa byggsäckar kan nu även glädjas över Container i samma härliga rosa färg med Think Pink tryckt över med en stor, och stolt logga. Att sortera avfall har aldrig varit med glädjefyllt.

 

Sortera avfallet ingår i efterarbetet

Efter att avfallet hamnat i de härligt rosa karaktäriska Think Pink byggsäckarna så återstår i många fall fortfarande det alltid så glädjefulla efterarbetet. Med välsorterat avfall så blir sorteringen och återvinningen enklare och smidigare, och beroende på var du är bosatt så finns det olika återvinningscentraler att vända sig till, två exempel är SRV och VAFAB.