Mer likviditet till svenska näringslivet!

Att som företagare kan man ibland gå svettig när man väntar på betalningar för kunder som antingen dröjer och man själv sitter med betalningar som ska vara inne inom ett par dagar. Stress och mer stress, det är vardag för många små och medelstora företag. Det är något som man med hjälp av factoring kan undvika. Vad factoring helt enkelt innebär är att du säljer eller belånar din faktura till ett finansbolag som ger dig pengar direkt i hand och sedan tar de över ansvaret att få in betalningen för din faktura, du betalar en procentuell del av fakturan och lite ränta. Samtidigt kan du betala dina utgifter direkt, investera i nya utvecklande affärer och sova gott om nätterna. Det kan det väl vara värt.

Prioritet Finans – En partner till svenskt näringsliv

Prioritet Finans har arbetat med fakturaköp i över 20 år, genom att köpa och belåna fakturor hjälper de företag med att hålla likviditeten och se till att du har pengar direkt på banken. Till skillnad från andra liknande finansbolag har Prioritet Finans sina egna pengar, de lånar inte för att låna till dig. På så vis behöver du aldrig tänka på risken att det finansbolag du valt är utan likvida medel för att köpa din faktura. Factoring via Prioritet Finans är ett bra val ur många perspektiv då de ser till att hjälpa dig även med en rad kundbeslut och riskbedömning.

Fördelar med fakturaköp och factoring

Som vi nämnt tidigare finns det mycket positivt med att välja factoring som en lösning på att ha likvida medel till hands. Att låta finansbolag köpa din faktura ger dig spelrum för investeringar som ökar dina möjligheter till att framförallt fokusera på dina affärer.

Vill du lära dig mer om fördelar med factoring erbjuder Prioritet finans bra information på sin hemsida, med informerande videofilmer och självfallet kan du även kontakta dem direkt för tips och råd. Lycka till med utvecklingen av ditt företag och skippa sömnproblem och problem med likviditeten redan idag, kontakta Prioritet Finans och sätt igång med factoring.